Rólunk

Amennyiben megbízható, jó referenciákkal rendelkező… ÁLLJ! Érdekel ez Téged? Nem, te egy dologra vagy kíváncsi, hogy tudunk-e segíteni neked abban, amelyhez a megoldást keresed épp.

Tóth Viktor, egyéni vállalkozó vagyok, aki a csapatával segíteni fog neked céljaid elérésében.

 

Szólítsd meg a legjövedelmezőbb csatornán keresztül az érdeklődőidet

Az interneten jelen lévő cégek sokkal dinamikusabban fejlődnek, mint a múltban ragadt társaik. Jelenleg az Internet mellett nincs még egy olyan kommunikációs csatorna, ahol szinte fillérekért ennyi embert meg tudsz szólítani. Ez rögtön választ ad arra a kérdésedre, hogy azok, akik nincsenek a térképén, miért szenvednek. Azért mert aki lemarad, az kimarad.

Ma már nem opció, hanem kötelezettség az Interneten megjelenned, amennyiben az álmaidban egy profitot termelő gépezet jelenik meg. Eddig már sokan eljutottak, de még mindig nagyon sokan elbuknak a „hogyan jelenjek meg” kérdésnél. Mi, felkészült csapatunkkal ebben tudunk neked utat mutatni.

 

Segítünk neked ebben

Több éves vállalkozói múltra tekintek vissza és pályafutásom során számtalan cég weblapját készítettem el, optimalizáltam, tettem láthatóvá a célközönség számára. Ezeket a referencia fül alatt bármikor megtalálod. A weblapod az elsőszámú marketing eszközöd, ezért kritikus fontosságú, hogy az valóban a célközönségednek szóljon. Ma viszont már nem elég az, ha van egy jó weboldalad. Ha nem találnak rád, akkor maximum az ismerőseknek mutogathatod.

Itt jön képbe a társaim és a saját SEO szakértelmem. Több éves gyakorlati tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk azt, hogy milyen lépések szükségesek, és melyek feleslegesek ahhoz, hogy az oldalad SEO-ban, azaz kulcsszavazásban optimális legyen. Mert ma a keresőmotorokból érkezik a weboldalakra a legtöbb potenciális ügyfél, vásárló. Aki ezt a ziccert kihagyja, az nem fogja megnyerni a csatát. A vásárlókért, érdeklődőkért, ügyfelekért vívott csatát.

Mindig is a komplex megoldások híve voltam, ezért nálunk nem csak a weboldaladat készítheted fel az érdeklődők tömegére, hanem a technikai hátteret is biztosítjuk neked. Oldalunkon domain, webtárhely, webshop és szövegírás szolgáltatást is igénybe vehetsz.

 

Nálunk mindent egy helyen megkapsz, keress minket bátran

Gyere és foglalj INGYENES KONZULTÁCIÓS időpontot, amely során személyesen velem oszthatod meg az elképzeléseidet és utána hagyd, hogy a vállalkozásodat növekedési pályára állítsuk!

Kérj árajánlatot!

Mi egy kész tervet adunk!