Arculattervezés

Miért rendeljek üzleti arculatot?

Az arculattervezés során egy egységes és következetes üzleti arculat alapjait fektetjük le. Minden csomag része a logótervezés. A logó és cég színei alapján kerülnek kialakításra a csomagban található további arculati elemek. Itt már gyakran kiegészül az arculat egyedi formákkal, betűtípusokkal vagy akár képekkel is. A továbbiakban partneri együttműködést is vállalunk tervezésre és szakmai felügyeletre, hogy helyesen tudja alkalmazni arculatát minden fronton. Természetesen nem tartunk vissza semmit, Ön minden anyagot megkap a szükséges formátumokban, hogy önállóan használhassa, más kivitelezőkkel vagy más tervezővel folytathassa.


Mit kap minden arculat megrendeléssel?

Egy célirányos és kidolgozott szakmai feltárással biztosítjuk, hogy a tervezés a megfelelő irányvonalat kövesse (kérdőív, telefon).

  • Kivitelezésben és szakmai kapcsolattartásban támogatjuk.
  • Logóját vektoros formátumban, profi webes, nyomdai és irodai felhasználásra előkészítve kapja.
  • Az összes anyagot úgy adjuk át, hogy az azonnal mehessen nyomdába.
  • A csomag öt nyomdakész névjegyet tartalmaz, hogy munkatársai is kapjanak.
  • Felkészült ügyfélszolgálat.
  • Ingyenes, teljes körű tulajdonjogok az elkészült kreatívokra.


Miért fontos egy egységes arculat?

Egy átgondolt és profin kialakított arculat bizalmat kelt a vásárlóiban és partnereiben. Egységes megjelenéssel könnyen felismerhetővé teszi a cégét. A jó arculat segít eljuttatni a megfelelő érzéseket, üzeneteket termékéről, szolgáltatásáról vagy vállalkozásáról. Arculati kézikönyvet is készítünk Önnek, minden esetben egyedi igények alapján.

Kérj árajánlatot!

Mi egy kész tervet adunk!